Voimistelu

 

Syyskauden jumpat alkavat viikolla 35.

Syyskausi 28.8. - 30.11.2023

Tanssillinen tunti Neulamäessä alkaa 14.9.2023

 

        Lasten jumpat 4 - 7 vuotiaille Särkiniemessä  

  .

     T e r v e t u l o a   m u k a a n    V i p i n ä ä n!

 

Jumppiin ilmoittaudutaan maksamalla seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan rekisteröitymällä ensin Voimisteluliiton jäsenrekisteriin Kuopion Vipinän jäseneksi ja maksamalla sitten jäsentieto-ohjelmassa luotu jäsenmaksu. Katso ohjeet ilmoittautumiseen vasemmalla olevasta valikosta ilmoittautumisohjeet.

Vipinän jäsenenä voit osallistua kaikkiin kohderyhmäsi jumppiin. Katso tuntitarjonta valikon kohdista Aikuisten jumpat tai Lasten jumpat.

go.hoika.net                                       

Pukeuduthan jumppaan liikkumiseen sopivaan vaatetukseen ja sisäkengin (lapsilla tossut tai paljaat jalat). Oma juomapullo ja jumppa-alusta ovat myös suositeltavia.

Seura ei korvaa kaupungin peruuttamia salivuoroja.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN.

 

 

Ota jumppaan mukaan oma alusta, juomapullo ja jäsenkortti.  Kun sinulla on voimassaoleva jäsenkortti, ei jumppiin tarvitse erikseen enää ilmoittautua.

Sinustako ohjaaja? Haluatko mukaan seuratoimintaan?  Oletko kiinnostunut ohjaajakoulutuksesta ja jumpparyhmän ohjaamisesta? Kaipaamme ohjaajia sekä lasten että aikuisten ryhmiin. Juttele Vipinän ohjaajalle tai ilmoita halukkuutesi sähköpostitse vipinan.jumpat@gmail.com