Voimistelu

 

Voimistelun SUOMI GYMNAESTRADA
Turussa 7.-10.6.2018. Tule mukaan!
www.gymnaestrada.fi

Ota jumppaan mukaan oma alusta, juomapullo ja jäsenkortti.  Kun sinulla on voimassaoleva jäsenkortti, ei jumppiin tarvitse erikseen enää ilmoittautua.

                               TERVETULOA MUKAAN VIPINÄÄN!

 

KEVÄÄN 2018 JUMPPAKALENTERI ON VAHVISTETTU. Katso ryhmät valikosta.

 

Kevään 2018 jumppakausi alkaa

            maanantaina 8.1.2018.

 

Jumppiin ilmoittaudutaan maksamalla seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan rekisteröitymällä ensin Voimisteluliiton jäsenrekisteriin Vipinän jäseneksi ja maksamalla sitten jäsentieto-ohjelmassa luotu jäsenmaksu. Alla on ohjeet jäsentieto-ohjelman käyttöön.

Vipinän jäsenenä voit osallistua kaikkiin kohderyhmäsi jumppiin. Katso tuntitarjonta kohdista Aikuisten jumpat tai Lasten jumpat.

Jos tulet Vipinän jäseneksi ensimmäistä kertaa:  Käy rekisteröitymässä ensin käyttäjäksi jäsentieto-ohjelmaan osoitteessa

www.jasentieto.fi

                                       

Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Niillä pääset jäsentieto-ohjelmaan. Valitse seura (Kuopion Vipinä) ja etene annettujen ohjeiden mukaisesti Vipinän jäseneksi ilmoittautumiseen ja jäsenmaksun luomiseen.

Tuo tosite maksetusta jäsenmaksusta mukanasi jumppaan ja näytä se saliemännälle (Särkniemi) tai ohjaajalle (Neulamäki). Heiltä saat seuramme jäsenkortin.

Vipinän aikaisempien vuosien jäsen; Kirjaudu jäsentieto-ohjelmaan sinulle annettujen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla ja etene ohjeiden mukaisesti. Unohtuneen salasanan tilalle saa uuden seuraamalla Unohtuiko salasana -ohjeita.

Tuo tosite sekä jäsenkortti mukanasi tunneillemme, niin saat saliemännältä/ ohjaajalta korttiisi ajantasaisen jäsenyysmerkinnän.

Jos olet maksanut koko kalenterivuoden 2017 jäsenmaksun:  Kirjautumista ei tarvitse tehdä erikseen syyskaudelle. Ota mukaan jäsenkorttisi, niin saat siihen ajantasaisen jäsenyysmerkinnän.

 

Jäsentieto-ohjelmassa kannattaa ilmoittaa myös sähköpostiosoite (lasta ilmoitettaessa huoltajan sähköposti), jotta saat seuratiedotteen ajankohtaisista asioista, kuten mahdollisista tuntimuutoksista.

Pukeuduthan jumppaan liikkumiseen sopivaan vaatetukseen ja sisäkengin (lapsilla tossut tai paljaat jalat). Oma juomapullo ja jumppa-alusta ovat myös suositeltavia.

 Ota jäsenkorttisi aina mukaan ja esitä se Särkiniemessä saliemännälle ja Neulamäessä ohjaajalle.

SEURA EI KORVAA KAUPUNGIN PERUUTTAMIA SALIVUOROJA.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN.

 

 

Sinustako ohjaaja?

Haluatko mukaan seuratoimintaan?

Oletko kiinnostunut ohjaajakoulutuksesta ja jumpparyhmän ohjaamisesta?

Kaipaamme ohjaajia sekä lasten että aikuisten ryhmiin. Juttele Vipinän ohjaajalle tai ilmoita halukkuutesi sähköpostitse vipinan.jumpat@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Jos sinulla on työnantajasi tarjoama ePassi, voit käyttää sitä jäsenmaksujen maksamiseen!
Maksa jäsenmaksusi suoraan ePassin sivuilla.

Uutisia

Ei uutisia