Ilmoittautuminen

Vipinän jumppiin ilmoittaudutaan maksamalla voimistelujaoston jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan rekisteröiytmällä ensin Voimisteluliiton jäsenrekisteriin Kuopion Vipinän jäseneksi, ja maksamalla sitten jäsentieto-ohjelmassa luotu jäsenmaksu. Alla on ohjeet jäsentieto-ohjelman käytöstä.

 

Ilmoittautuessasi Vipinän jäseneksi ensimmäistä kertaa: Käy rekisteröitymässä ensin käyttäjäksi jäsentieto-ohjelmaan osoitteessa

https://www.jasentieto.fi/public/SeuranValinta.aspx

Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Niillä pääsen jäsentieto-ohjelmaan. Valitse seura (Kuopion Vipinä) ja etene annettujen ohjeiden mukaisesti Vipinän jäseneksi ilmoittautumiseen ja jäsenmaksun luomiseen.

Tuo tosite maksetusta jäsenmaksusta mukanasi jumppaan ja näytä se saliemännälle (Särkiniemen koulu) tai ohjaajalle (Kristillinen koulu, Neulamäki). Heiltä saat seuramme jäsenkortin.

 

Vipinän aikasempien vuosien jäsen: Kirjaudu jäsentieto-ohjelmaan sinulle annettujen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla, ja etene ohjeiden mukaisesti. Unohtuiko salasana? Saat tilattua uuden salasanan sähköpostiisi seuraamalla Unohtuiko salasana -ohjetta. 

Tuo tosite sekä jäsenkortti mukanasi jumppaan, niin saat saliemännältä/ ohjaajalta korttiisi ajantasaisen jäsenyysmerkinnän.

JOS olet maksanut koko kalenterivuoden 2024 jäsenmaksun: Kirjautumista ei tarvitse tehdä erikseen kevät- ja syyskaudelle.

* * * 

 

HUOM! Jäsentieto-ohjelmassa kannattaa ilmoittaa myös sähköpostiosoite (lasta ilmoitettaessa huoltajan sähköposti), jotta saat seuratiedotteen ajankohtaisista asioista, kuten mahdollisista tuntimuutoksista. 

 

Seura ei korvaa kaupungin peruuttamia salivuoroja. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.